REŠTAURÁCIA
ZATVORENÁ
Uhorkové gazpacho s údeným lososom
Alergény: 4, 7, 10
Gazpacho [gazpačo] je španielská zeleninová polievka, podávaná za studena – najlepšie vychladená, pôvodom z Andalúzie.
Gazpacho je pre svoju osviežujúcu chuť poplulárne predovšetkým v teplých oblastiach sveta a počas leta. Existuje mnoho receptov na prípravu tohto druhu polievky aj množstvo spôsobov jej prípravy.
Grilovaný ribeye steak na blanšírovanej špargli podávaný s pečeným bryndzovým zemiakom, slaninkovým chipsom a demi glace omáčkou
Alergény: 9, 7
Rib-eye steak – výrez z hornej časti predného rebra – rib-eye obsahuje viac tuku, čo mu avšak dodáva špecifickú chuť a šťavnatosť. Ide o steak bez kosti, steak z tej istej časti hovädzieho s kosťou sa nazýva rib steak.
Grilované kačacie prsičká sous vide na listovom šalátiku s hruškami, karamelizovanou cibuľkou, vlašskými orechami a cesnakovým chlebíkom
Alergény: 1, 8
Špagety s grilovanými krevetami, mladým špenátom, chilli, cesnakom, olivovým olejom a parmezánom
Alergény: 1, 2, 7
Čerstvé jahody so šľahačkou
Alergény: 7
Vážení klienti.
Rešpektujúc aktuálne platné nariadenia Ústredného krízového štábu SR
pri boji so šíriacou sa pandémiou ochorenia COVID-19 bude naše zariadenie
Za pochopenie Vám ďakujeme a tešíme sa na skoré spoločné a slobodné stretnutie.
Buďme zodpovední.
kolektív zariadenia MERRYS