Zimné menu
Predjedlo
150 g Mušle „MARINARA“ podávané s domácim chlebíkom
/Slávky, biele víno, šalotka, cesnak, petržlenová vňať/ (7, 10)
Polievka
0,25 l Hubový krém s bylinkovým pestom a maslovými krutónmi (1, 7)
Ponuka šéfkuchára
350 g Teľací T-bone steak podávaný s čili fazuľkou, domácimi hranolčekmi,
cesnakovým maslom a demi glace omáčkou (7)
200 g Morský vlk „TRAMEZZINO“ / pečený morský vlk v chlebovej kruste
podávaný s blanšírovanou zeleninou a batatovým pyré (1, 7)
200 g Pomaly pečená bravčová krkovička na čiernom pive
podávaná na bryndzovom krupote (7)
300 g Domáce tortelliny plnené hubovo-mäsovým fašom
podávané s omáčkou „Carbonara“ a zeleným hráškom (1, 7)
Dezert
120 g Vianočná čokoládová guľa s ovocím a rumovými orieškami
preliata horúcim karamelom (7)
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich