Jarné menu
Predjedlo
150 g Zapečená špargľa v prosciutte podávaná so strateným vajíčkom
a dijonskou omáčkou, pečivo (1, 3, 7, 10)
Polievka
0,25 l Polievka z hlivy ustricovej s maslovými haluškami a zeleninou (1, 7)
Ponuka šéfkuchára
200 g Steak z tuniaka podávaný s lingvinami, blanžírovanou pak choi,
hubami shitake a preliaty omáčkou tamini (1, 3, 4, 11)
350 g Grilované jahňacie kotletky „sous vide“ podávané s pečenými
zemiačikmi so slaninkou a tzatziky s mätou (7)
200 g „Wiener schnitzel“ z teľacieho karé podávaný so zemiakovým pyré,
brusinkami a šalátikom (1, 3, 7, 10)
180 g Thajské pikantné kari s kuracím mäsom a krevetami
podávané s jasmínovou ryžou (2, 7)
200 g Galantína z mladého prasiatka podávané so zemiakovým gratinom
a omáčkou z mladých šalotiek (7)
Dezert
150 g Tvarohový „Mouse“ s bielou čokoládou, sušienkami a čerstvým
ovocím zdobený cukrovou vatou (1, 7)
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich