Jesenné menu 2019
Predjedlo
100 g Hovädzie carpachio s rucolovým šalátom, parmezánom,
sušenými paradajkami, kaparami a olivovým olejom (7)
Polievka
0,33 l Pikantná fazuľová s údeným mäsom a zeleninou (1)
Ponuka šéfkuchára
200 g Filet mignon, dubáková omáčka, varené baby
zemiaky, brokolica, medová mrkvička (7)
200 g Pečený zubáč v slaninke so špenátom podávaný
na tekvicovom hokkaido pyré (4, 7)
300 g Konfitované kačacie stehno podávané so zemiakovými
lokšami plnenými špenátom a s glazúrovanými pomarančmi (1)
350 g Lasagne Bolognese podávané so zeleninovým šalátikom (7, 10)
150 g Grilovaný morčací steak podávaný na rukolovom šalátiku
s pečenou cviklou, gorgonzolou a hruškami
preliaty francúzskym dresingom (7, 10)
Dezert
100 g Tiramissu (obľúbený taliansky koláč z mascarpone) (3, 7)
Zoznam alergénov1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich