REŠTAURÁCIA
ZATVORENÁ
Jablkový tarte tatin s vanilkovou zmrzlinou
Alergény: 1, 7
Slávny fancúzsky koláč, ktorý údajne vznikol omylom, kedy sa majiteľka jedného francúzskeho hotela Stéphanie Tatin rozhodla upiecť klasický jablkový koláč. Nakoľko jablká príliš opiekla, prekryla ich cestom a dala piecť do trúby takto obrátene, aby sa jablká ešte viac nepripálili. Určite netušila, aký sladký hit práve stvorila.
Thank you for submitting your comment!
Vážení klienti.
Rešpektujúc aktuálne platné nariadenia Ústredného krízového štábu SR
pri boji so šíriacou sa pandémiou ochorenia COVID-19 bude naše zariadenie
Za pochopenie Vám ďakujeme a tešíme sa na skoré spoločné a slobodné stretnutie.
Buďme zodpovední.
kolektív zariadenia MERRYS