RESTAURANTRESTAURANT
MENU

 

 

Predjedlá

Terina z kačacích pečienok s malinovým želé,
jablkovým chutney a domácim pečivom

Gratinovaná mozzarella, plnená sušenými paradajkami s bazalkou
v prosciutto na rukolovom šalátiku s píniovými orieškami

Tataráčik z údeného lososa s kaparami podávaný
s domácim cesnakovým chlebom

Bryndzová pomazánka so zelenou cibuľkou
a domácim chlebíkom

Cviklové carpaccio s kozím syrom, balzamikom
a olivovým olejom

Tatársky biftek

 

Polievky

Slepačí alebo hovädzí vývar so zeleninou a domácimi rezancami
(podľa ponuky dňa)

Hlivová polievka s domácou cestovinou

Česká kulajda so strateným vajíčkom

Ruský boršč so smotanou

 

Ponuka šéfkuchára

Bravčové medailónky na grile podávané s bryndzovými gnocchi
s pažítkou a slaninovým chipsom 

Grilovaná bravčová panenka sous vide s  grilovanou zeleninou,
pečené zemiaky s rozmarínom a pepper omáčkou s

Bravčové líčka na čiernom pive a majoráne, podávané
so zemiakovým pyré, restovanými hubami a cibuľovou slamou

Grilované kuracie prsia  „Supreme“ podávané s pečenými zemiačikmi
na rozmaríne, preliate pórovo-gorgonzolovou omáčkou so šampiňónmi

Kurací steak na grile podávaný s anglickou zeleninou, varenými baby zemiakmi
a bylinkovým maslom

Steak sendvič /ciabatta, mäsko podľa výberu, čedar, karamelizovaná cibuľka,
rinský šalát, paradajka, dresing, zemiakové hranolčeky
Na výber:   kurací steak / bravčová panenka / hovädzia sviečková

Konfitované kačacie stehno na červenej kapuste s jablkami,
zemiakové lokše mastené

Pečené kačacie prsia sous vide so slivkovou omáčkou, vlašskými orechmi,
zemiakovo-bryndzovými kroketami, slaninový chips 

Ruský hovädzí stroganov podávaný s basmati ryžou
alebo hranolkami s petržlenom 

Jahňacie lýtko na červenom víne so zeleninou, podávané na krémovom špenáte
s cesnakom, rozmarínové zemiačiky

Jelení steak „sous vide“ na kukuričnej polente s rozmarínom
preliaty portskou omáčkou, glazúrovaná šalotka s brusnicami

Ragú z diviny na červenom víne podávané
so žemľovou knedľou

 

Steaky

Hovädzí steak zo sviečkovice

Ribeye steak

OMÁČKY KU STEAKOM NA VÝBER

– Pepper omáčka s brandy – Hubová omáčka –  Gorgonzolová /syrová/ omáčka
– Brusnicová omáčka – Demi glace omáčka –

Spôsob prípravy steaku:

Blue Rare /krvavý steak/ – Medium Rare /stredne krvavý steak/
Medium /stredne prepečený steak/ – Medium Well Done /takmer prepečený/
Well Done /prepečený/ –

 

Ryby

Grilovaný filet z lososa podávaný s baby zemiačikmi,
brokolicou preliaty holandskou omáčkou

Pečený zubáč v slaninke so špenátom podávaný
na tekvicovom hokkaido pyré

Pečená treska podávaná so zeleninovým kuskusom, julien zeleninou
a maslovo-vínovou omáčkou

 

Naše slovenské jedlá

Vyprážaný bravčový rezeň, podávaný s varenými zemiakmi
s maslom a petržlenom

Pomaly pečené bravčové rebierka podávané so zemiakovými nokmi
s kyslou kapustou

Kuracie pečienky s flambovanými jablkami, zemiakové lokše 

Domáce tatarčané pirohy s tvarohom, maslo, cibuľka

Domáce varené pirohy so zemiakmi, maslo, cibuľka

Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

 

Cestoviny

Zemiakové gnocchi s grilovanou panenkou, sušenými paradajkami,
čiernymi olivami, čerstvým špenátom a parmezánom

Špagety s bolonským ragú a parmezánom

Cestoviny s kuracím mäsom, hubovou omáčkou a parmezánom

Papardelle s hovädzou sviečkovicou v smotanovo-paradajkovej omáčke
s chilli, parmezánom a rukolou

Tagliatelle s údeným lososom, red pestom, grilovanou cuketou,
chilli smotanou a parmezánom

 

 Šaláty

Zapečený kozí syr v lístkovom ceste podávaný s listovým šalátom,
karamelizovanými vlašskými orechmi s brusnicami

Cézar šalát s grilovaným kuracím mäsom, vareným vajíčkom,
cesnakovými krutónmi, opečenou slaninkou
a parmezánovými hoblinami

Miešaný zeleninový šalát s grilovanou hovädzou sviečkovou,
syrom gorgonzola, sezónnym ovocím, vlašskými orechmi
a francúzskym dressingom

Mix listových šalátov s grilovaným balkánskym syrom
v prosciute s brusnicami a cesnakovou hriankou 

Zeleninový šalát, pečené kačacie prsia „sous vide“ s hruškami, 
karamelizovanou cibuľkou, vlašskými orechmi a cesnakovou hriankou

 

Rizoto

Pikantné krémové rizoto s paradajkami, tigrými krevetami,
čerstvým špenátom a parmezánom

Hubové rizoto s parmezánom na bielom víne

Rizoto so sušenými paradajkami, špenátom a parmezánom

 

Detské menu

Slepačí vývar s cestovinou, mäskom a zeleninou

Paradajkový krém so šľahačkou

. . . . .

Vyprážané kuracie nugetky, varené baby zemiačiky s maslom

Špagety pomodoro s parmezánom

Vyprážaný syr, uvarené baby zemiačiky, kečup alebo tatárska omáčka

Varené pirohy plnené zemiakmi, opraženou cibuľkou a smotanou

Losos na masle so zemiakovým pyré

 

Dezerty

Čokoládový fondant s lesným ovocím

Citrónový cheesecake s malinami

Vanilková „PANNA COTTA“ s lesným ovocím

Zemiakové šúľance s makom a ovocím

Štrúdľa / podľa aktuálnej ponuky

Zmrzlinový pohár so šľahačkou a ovocím

 

Obložené misy

Syrová misa s ovocím

Talianska misa / údeniny, rukola, sušené paradajky, parmezán