Jarné menu 2022

post date7. marca 2022  •   post categoriesUncategorized

Predjedlo

120 g     „Vitello tonnato“ / marinované teľacie plátky sous-vide,
preliate tuniakovou omáčkou
s capari a ľahkým šalátikom, pečivo (1, 4, 10)

Polievka

0,33 l     Francúzska cibuľačka podávaná so zapečeným
syrovým chlebíkom (1, 7)

Ponuka šéfkuchára

400 g     Rib Eye Steak /Južná Amerika/ podávaný s pečenou slaninkou,
volským okom, pikantnou čili fazuľkou,
batatovými hranolčekmi a demi glace omáčkou (3)

200 g     Grilovaný kurací supreme podávaný s hráškovým pyré,
blanšírovanou karotkou s pomarančom,
kurací demi glace a baby zemiačiky s petržlenom (7)

350 g     Špagety „Con mazzancolle“
/špagety, šafranová omáčka, zelený hrášok,
krevety, čerstvé čili, parmezán/ (1, 4, 7)

Dezert

120 g     Sticky Toffee puding / tradičný anglický dezert
z datlí podávaný s mangovým sorbetom
a karamelovou polevou (1, 3, 7)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich