Letné menu 2020

post date27. mája 2020  •   post categoriesLetné menu 2020

Predjedlo

120 g   Domáca bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou a chlebíkom (1, 7)

Polievka

0,33 l   Talianska „Minestrone“ (1, 9)

Ponuka šéfkuchára

200 g   Flank steak na grile so sušenými paradajkami, parmezánom a kaparami, marinovaná špargľa, baby zemiačikmi (7)

150 g   Marocké karí /červená šošovica, mrkva, cvikla, bravčovinky/, pita chlieb (1, 7)

300 g   Šalát s grilovaným tofu, pomarančmi, špargľou a dresingom (6, 10)

350 g   Domáce langoše s prílohou podľa výberu /cesnak, kečup, kyslá smotana, syr/ (1, 7)

Dezert

150 g   Flambovaná palacinka, plnená banánmi a domácou šľahačkou (1, 7)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich