Letné menu 2021

post date2. júna 2021  •   post categoriesLetné menu 2021

Predjedlo

120 g   Vyprážané krevety v kukuričnej kruste podávané s mangovo-čili omáčkou
a rukolou (1, 2, 3)

Polievka

0,33 l Pikantná rybacia (4, 9)

Ponuka šéfkuchára

200 g   Steak z daniela na grile s orechovo-tekvicovými gnochami
a portskou omáčkou (1, 8, 3)

150 g   Kuracie prsia zapečené so špargľou, bryndzou a slaninkou,
baby zemiačiky (7)

320 g   Mix listových šalátov s Halloumi syrom, mangom, granátovým jablkom, preliaty francúzskym dresingom (7, 10)

Dezert

 120 g   Sacherová tortička s jahodovým tatarakom a domácou šľahačkou (4, 9)

Zoznam alergénov


1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich