Hlavné jedlo – ponuka 1

post date28. mája 2018  •   post categoriesJarné menu II

Grilovaný ribeye steak na blanšírovanej špargli podávaný s pečeným bryndzovým zemiakom, slaninkovým chipsom a demi glace omáčkou

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Alergény: 9, 7

 

Rib-eye steak – výrez z hornej časti predného rebra – rib-eye obsahuje viac tuku, čo mu avšak dodáva špecifickú chuť a šťavnatosť. Ide o steak bez kosti, steak z tej istej časti hovädzieho s kosťou sa nazýva rib steak.