Valentínske menu 2022

post date7. októbra 2021  •   post categoriesUncategorized

Predjedlo

120 g     Vitello tonato / pomaly varené teľacie karé, podávané s tuniakovou
omáčkou a ľahkým šalátom s kaparami, bagetka (1,3,4)

120 g     Terina z kačacích pečienok s malinovým želé,
jablkovým chutnay, pečivo (1,7)

Ponuka šéfkuchára

200 g     Grilovaná hovädzia sviečková v slaninke podávaná s francúzskym pyré,
šípkovým demi glace a karamelizovanou figou (7,10)

180 g     Filet z tresky tmavej na zelených fazuľkách s karfiolovou penou
a bernskou omáčkou (3,4,7)

200 g     Roládka zo zlatého kuriatka plnená hubovo-brusinkovým fašom
podávaná s opečenými nokmi, blanšírovanou karotkou
a kuracím demi glace (1,3,7,8)

Dezert

120 g     Sticky Toffee puding podávaný s ovocným sorbetom
a karamelovou polevou (1,3,7)

120 g     Vanilková pana-cota s marakujovým želé
a malinovou redukciou (7)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich