REŠTAURÁCIA
ZATVORENÁ
100 g „FOIE GRAS“ grilovaná husacia pečienka podávaná s malinovou redukciou rukolovým šalátikom, cibuľovým džemom a pistáciami (8)
0,33 l Ruský boršč so smotanou a domácim chlebíkom (1, 7)
250 g Bravčová kotleta „sous vide“ na grile podávaná na teplom zemiakovom šaláte preliata dijonskou omáčkou (7, 10)
180 g Hovädzí bourguignon na červenom víne podávaný s karlovarským knedlíkom (1, 3, 7)
180 g Pečený filet z lososa na parmezánovom rizote so cherry paradajkami, špenátom a mixom listových šalátov (4, 7)
300 g Pomaly pečené bravčové rebierka podávané so zemiakovými nokmi s kyslou kapustou, (1, 3)
350 g Špagety „Garbenony“ /krevety, cesnak, chilli, olivový olej, parmezán, sušené paradajky, petržlenová vňať/ (1, 2, 7)
150 g Marinovaná hruška v bielom víne so škoricou podávaná s palacinkou plnenou orechovo-rumovou plnkou s hrozienkami, šľahačka, čokoláda (1, 3, 7, 8)
Zoznam alergénov
Thank you for submitting your comment!
Vážení klienti.
Rešpektujúc aktuálne platné nariadenia Ústredného krízového štábu SR
pri boji so šíriacou sa pandémiou ochorenia COVID-19 bude naše zariadenie
Za pochopenie Vám ďakujeme a tešíme sa na skoré spoločné a slobodné stretnutie.
Buďme zodpovední.
kolektív zariadenia MERRYS