Jarné menu 2024

post date26. marca 2024  •   post categoriesJarné menu 2024

Predjedlo

150 g   Teľacie „Vitello Tonnato“, podávané na opečenej fokači  (1, 4, 3)

Polievka

0,33 l  Cesnakový krém, podávaný s opečenými krutónmi,
parmezánovým čipsom a olejom z medvedieho cesnaku  (1, 7)

Ponuka šéfkuchára

400 g   Pečené jarné baby kuriatko, plnené plnkou na zemiakovom
pyré s francúzskou horčicou, grilovanou špargľou,
preliate citrónovo-medovou omáčkou  (1, 3, 7, 10)

200 g   Hovädzie „TERIYAKI“ – hovädzie mäso restované s pak-choi,
teriyaki omáčkou, zázvorom, cesnakom,
sušeným ovocím a sezamom, podávané s basmati ryžou  (11)

350 g   Bucatini s tigrími krevetami v krémovej omáčke s čili,
edamame a parmezánom  (1, 2, 3, 6, 7)

Dezert

300 g   Cviklové lievance, plnené tvarohovým krémom
s ovocím a mätovým sirupom  (1, 3, 7)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich