Zimné menu 2022

post date20. decembra 2022  •   post categoriesZimné menu 2022

Predjedlo

120 g   Lososový „Gravlax“ marinovaný v cviklovej marináde, podávaný
s avokádom, francúzskou majonézou a domácou bagetkou (1, 3)

Polievka

0,33 l   Hubové capuccino s pošírovaným prepeličím vajíčkom (3, 7)

Ponuka šéfkuchára

 200 g   Grilovaný mečúň podávaný so špenátovými tagliolinami,
preliaty krémovou omáčkou s paradajkami
a parmezánom (1, 3, 4, 7)

200 g   Teľací „Cordon bleu“ plnený šunkou a gorgonzolou,
podávaný so zemiakovým pyré s pečeným cesnakom
a brusnicami (1, 3, 7)

300 g   Zapekaná „ciabata“ plnená trhaným bravčovým mäsom,
šalátom Coleslaw, chedarom, chilli omáčkou
a zemiakovými dukátikmi (4, 7)

Dezert

150 g   Tiramisu gulička s kávovým Baileys krémom (1, 3, 7)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg / kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich