REŠTAURÁCIA
ZATVORENÁ
Predjedlo 120 g Divinová terinka s brusnicami, cibuľový relish s domácim chlebíkom (1) Polievka 0,33 l Karfiolový krém s kúskami vyprážaného karfiolu (1, 7, 11) Ponuka šéfkuchára 350 g Pečená pražma na grile podávaná so sezónnou zeleninou, hráškovým pyré a bylinkovým maslom (1, 4, 7) 200 g Králičie stehno na horčicovo-smotanovej omáčke podávané s karlovarským […]
Predjedlo 120 g Domáca bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou a chlebíkom (1, 7) Polievka 0,33 l Talianska „Minestrone“ (1, 9) Ponuka šéfkuchára 200 g Flank steak na grile so sušenými paradajkami, parmezánom a kaparami, marinovaná špargľa, baby zemiačikmi (7) 150 g Marocké karí /červená šošovica, mrkva, cvikla, bravčovinky/, pita chlieb (1, 7) 300 g […]
Predjedlo 100 g „FOIE GRAS“ grilovaná husacia pečienka podávaná s malinovou redukciou rukolovým šalátikom, cibuľovým džemom a pistáciami (8) Polievka 0,33 l Ruský boršč so smotanou a domácim chlebíkom (1, 7) Ponuka šéfkuchára 250 g Bravčová kotleta „sous vide“ na grile podávaná na teplom zemiakovom šaláte preliata dijonskou omáčkou (7, 10) 180 g Hovädzí bourguignon […]
Predjedlo 100 g Hovädzie carpachio s rucolovým šalátom, parmezánom, sušenými paradajkami, kaparami a olivovým olejom (7) Polievka 0,33 l Pikantná fazuľová s údeným mäsom a zeleninou (1) Ponuka šéfkuchára 200 g Filet mignon, dubáková omáčka, varené baby zemiaky, brokolica, medová mrkvička (7) 200 g Pečený zubáč v slaninke so špenátom podávaný na tekvicovom hokkaido pyré […]
Predjedlo 150 g Paradajková „Brusketa“ podávaná na cesnakovom chlebíku s olivovým olejom a balkánskym syrom (1, 7) Polievka 0,25 l Studená „malinová“ polievka s mätou a sladkou smotanou (7) Ponuka šéfkuchára 250 g Jelení steak na grile podávaný s petržlenovo-jablkovým pyré, pečeným zemiakom preliaty brusnicovou omáčkou (9) 150 g Pečený halibut na masle podávaný na […]
Predjedlo 150 g Zapečená špargľa v prosciutte podávaná so strateným vajíčkom a dijonskou omáčkou, pečivo (1, 3, 7, 10) Polievka 0,25 l Polievka z hlivy ustricovej s maslovými haluškami a zeleninou (1, 7) Ponuka šéfkuchára 200 g Steak z tuniaka podávaný s lingvinami, blanžírovanou pak choi, hubami shitake a preliaty omáčkou tamini (1, 3, […]
Predjedlo 150 g Mušle „MARINARA“ podávané s domácim chlebíkom /Slávky, biele víno, šalotka, cesnak, petržlenová vňať/ (7, 10) Polievka 0,25 l Hubový krém s bylinkovým pestom a maslovými krutónmi (1, 7) Ponuka šéfkuchára 350 g Teľací T-bone steak podávaný s čili fazuľkou, domácimi hranolčekmi, cesnakovým maslom a demi glace omáčkou (7) 200 g Morský vlk […]
Grilovaný balkánsky syr v prosciutte, podávaný na rukolovom šalátiku s brusnicami Vynikajúce prepojenie chutí. Predjedlo, ktoré nás príjemne prekvapilo. S chlebíkom je vhodné aj ako ľahké hlavné jedlo alebo ľahká večera.
Tekvicová – hokkaido s opraženými semienkami a tekvicovým olejom Hustá krémová polievka z hokkaido tekvičiek. Tekvica hokaido je príťažlivá už len svojím vzhľadom. Jej veselá oranžová farba a menší takmer „halloweensky“ vzhľad raz dva v obchode pritiahne našu pozornosť. Dá sa z nej pripraviť kompletné menu, od chuťoviek, cez polievku, hlavné jedlo, až po dezert, či dokonca […]
Vivamus hendrerit porttitor lacus, vitae ultrices elit fermentum id. Vestibulum sagittis sem nec mollis mattis. Phasellus condimentum diam sapien, vitae dictum tellus luctus a.
Vážení klienti.
Rešpektujúc aktuálne platné nariadenia Ústredného krízového štábu SR
pri boji so šíriacou sa pandémiou ochorenia COVID-19 bude naše zariadenie
Za pochopenie Vám ďakujeme a tešíme sa na skoré spoločné a slobodné stretnutie.
Buďme zodpovední.
kolektív zariadenia MERRYS