Archives

post date26. marca 2024  |   post categoriesJarné menu 2024  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2024

Predjedlo 150 g   Teľacie „Vitello Tonnato“, podávané na opečenej fokači  (1, 4, 3) Polievka 0,33 l  Cesnakový krém, podávaný s opečenými krutónmi, parmezánovým čipsom a olejom z medvedieho cesnaku  (1, 7) Ponuka šéfkuchára 400 g   Pečené jarné baby kuriatko, plnené plnkou na zemiakovom pyré s francúzskou horčicou, grilovanou špargľou, preliate citrónovo-medovou omáčkou  (1, 3, 7, 10) […]

post date10. decembra 2023  |   post categoriesZimné menu 2023  |   post comments number0 comment Read more  >
Zimné menu 2023

Predjedlo 120 g   Kroketky z údeného syra Volovec podávané s marhuľovým coulis na rukolovom šaláte s jablkami a lieskovými orieškami (1, 3, 7, 8) Polievka 0,33 l   Fazuľová polievka s údeným mäsom a zeleninou (1) Ponuka šéfkuchára 200 g   Pečený „morský vlk“ s bylinkovým maslom na hráškovom rizote s parmezánom (4, 7) 400 g   Hovädzí […]

post date30. októbra 2023  |   post categoriesJesenné menu 2023  |   post comments number0 comment Read more  >
Divinové menu 2023

Predjedlo 150 g   Divinové fašírky s hubovou omáčkou a zemiakovou lokšou (1, 3, 7) Polievka 0,33 l   Vývar z diviny so zeleninou, pečeňové halušky (1, 3, 9) Ponuka šéfkuchára 200 g   Jelenia roláda plnená sušeným ovocím a mäsovým fašom podávaná so zemiakovým pyré a demi glace omáčkou (3, 7) 200 g   Stehno z […]

post date30. septembra 2023  |   post categoriesJesenné menu 2023  |   post comments number0 comment Read more  >
Jesenné menu 2023

Predjedlo 120 g   Domáca škvarková nátierka, podávaná s chlebíkom  (1, 3, 10) Polievka 0,33 l   Cviklový krém s kozím syrom  (7) Ponuka šéfkuchára 200 g   Grilovaná jelenia sviečková v bylinkovej kruste, podávaná so zemiakovým gratinom a opečenou hruškou, preliata šípkovou demi glace omáčkou  (1, 7) 250 g   Pečené kotlety z mladého prasiatka podávané s pečeňovo- […]

post date25. júna 2023  |   post categoriesLetné menu 2023  |   post comments number0 comment Read more  >
Letné menu 2023

Predjedlo 200 g   Paradajková bruschetta, podávaná na zapečenej ciabatte s mozzarellou a bazalkovým pestom (1,7,8) Polievka 0,33 l   Ázijská pikantná polievka s kuracím mäsom, krevetami a ryžovými rezancami (2,7) Ponuka šéfkuchára 200 g   Grilovaný tuniak v sezame, podávaný s jazmínovou ryžou, zelenými fazuľkami, preliaty mangovou  salsou s jahodami (4,11) 250 g   Hovädzí steak /špička orech/ […]

post date22. marca 2023  |   post categoriesJarné menu 2023  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2023

Predjedlo 120 g   Hovädzie „carpaccio“ podávané s rukolou, parmezánom, sušenými paradajkami, kaparami a majonézou s ančovičkami (3, 7, 8) Polievka 0,33 l   Bažantí vývar so špenátovými rezancami, mäsom a zeleninou (1, 3, 7) Ponuka šéfkuchára 300 g   Pečené jahňacie stehno na rozmaríne, špikované slaninkou, podávané so zemiakovým pyré s medvedím cesnakom (7) 200 g   Mäsové […]

post date20. decembra 2022  |   post categoriesZimné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Zimné menu 2022

Predjedlo 120 g   Lososový „Gravlax“ marinovaný v cviklovej marináde, podávaný s avokádom, francúzskou majonézou a domácou bagetkou (1, 3) Polievka 0,33 l   Hubové capuccino s pošírovaným prepeličím vajíčkom (3, 7) Ponuka šéfkuchára  200 g   Grilovaný mečúň podávaný so špenátovými tagliolinami, preliaty krémovou omáčkou s paradajkami a parmezánom (1, 3, 4, 7) 200 g   Teľací […]

post date24. októbra 2022  |   post categoriesJesenné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Jesenné menu 2022

Predjedlo  150 g   Domáca bôčiková paštéta s vlašskými orechmi a cibuľovým džemom, domáci chlebík (1, 3, 7, 8, 9) Polievka   0,33 l   Pikantná fazuľová polievka s údeným kolienkom a zeleninou (1, 9) 150 g   Hovädzia sviečková na smotane s karlovarským knedlíkom a brusnicami (1, 3, 7) 200 g   Pečené husacie prsíčka sous-vide podávané […]

post date31. mája 2022  |   post categoriesUncategorized  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2022-2

Predjedlo 150 g   Grilovaná špargľa podávaná so strateným vajíčkom, údeným lososom, preliata holandskou omáčkou, domáci chlebík  (1, 3, 7) Polievka 0,33 l   „Demikát“ / bryndzová polievka podávaná s domácimi krutónmi  (7) Ponuka šéfkuchára  200 g   Medailónky z bravčovej panenky na grile so špargľou, zapekané zemiaky s bryndzou v listovom ceste, hubová omáčka  (1, 3, 7) […]

post date7. marca 2022  |   post categoriesUncategorized  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2022
Jarné menu 2022

Predjedlo 120 g     „Vitello tonnato“ / marinované teľacie plátky sous-vide, preliate tuniakovou omáčkou s capari a ľahkým šalátikom, pečivo (1, 4, 10) Polievka 0,33 l     Francúzska cibuľačka podávaná so zapečeným syrovým chlebíkom (1, 7) Ponuka šéfkuchára 400 g     Rib Eye Steak /Južná Amerika/ podávaný s pečenou slaninkou, volským okom, pikantnou čili fazuľkou, batatovými […]