Archives

post date20. decembra 2022  |   post categoriesZimné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Zimné menu 2022

Predjedlo 120 g   Lososový „Gravlax“ marinovaný v cviklovej marináde, podávaný s avokádom, francúzskou majonézou a domácou bagetkou (1, 3) Polievka 0,33 l   Hubové capuccino s pošírovaným prepeličím vajíčkom (3, 7) Ponuka šéfkuchára  200 g   Grilovaný mečúň podávaný so špenátovými tagliolinami, preliaty krémovou omáčkou s paradajkami a parmezánom (1, 3, 4, 7) 200 g   Teľací […]

post date24. októbra 2022  |   post categoriesJesenné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Jesenné menu 2022

Predjedlo  150 g   Domáca bôčiková paštéta s vlašskými orechmi a cibuľovým džemom, domáci chlebík (1, 3, 7, 8, 9) Polievka   0,33 l   Pikantná fazuľová polievka s údeným kolienkom a zeleninou (1, 9) 150 g   Hovädzia sviečková na smotane s karlovarským knedlíkom a brusnicami (1, 3, 7) 200 g   Pečené husacie prsíčka sous-vide podávané […]

post date31. mája 2022  |   post categoriesJarné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2022-2

Predjedlo 150 g   Grilovaná špargľa podávaná so strateným vajíčkom, údeným lososom, preliata holandskou omáčkou, domáci chlebík  (1, 3, 7) Polievka 0,33 l   „Demikát“ / bryndzová polievka podávaná s domácimi krutónmi  (7) Ponuka šéfkuchára  200 g   Medailónky z bravčovej panenky na grile so špargľou, zapekané zemiaky s bryndzou v listovom ceste, hubová omáčka  (1, 3, 7) […]

post date7. marca 2022  |   post categoriesJarné menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Jarné menu 2022
Jarné menu 2022

Predjedlo 120 g     „Vitello tonnato“ / marinované teľacie plátky sous-vide, preliate tuniakovou omáčkou s capari a ľahkým šalátikom, pečivo (1, 4, 10) Polievka 0,33 l     Francúzska cibuľačka podávaná so zapečeným syrovým chlebíkom (1, 7) Ponuka šéfkuchára 400 g     Rib Eye Steak /Južná Amerika/ podávaný s pečenou slaninkou, volským okom, pikantnou čili fazuľkou, batatovými […]

post date7. októbra 2021  |   post categoriesValentínske menu 2022  |   post comments number0 comment Read more  >
Valentínske menu 2022

Predjedlo 120 g     Vitello tonato / pomaly varené teľacie karé, podávané s tuniakovou omáčkou a ľahkým šalátom s kaparami, bagetka (1,3,4) 120 g     Terina z kačacích pečienok s malinovým želé, jablkovým chutnay, pečivo (1,7) Ponuka šéfkuchára 200 g     Grilovaná hovädzia sviečková v slaninke podávaná s francúzskym pyré, šípkovým demi glace a karamelizovanou […]

post date2. júna 2021  |   post categoriesLetné menu 2021  |   post comments number0 comment Read more  >
Letné menu 2021

Predjedlo 200 g     Marinovaná mozzarella s paradajkami, prosciuttom a rukolou, olivový olej, balzamiko, cesnaková hrianka   (1, 3, 7) Polievka 0,33 l     Fazuľová s domácou cestovinou a zeleninou   (1, 3, 7) Ponuka šéfkuchára 180 g     Grilovaný flank steak podávaný na fettuccinach s hubovým ragú   (1, 3, 7) 180 g     Teľací Wiener schnitzel podávaný s novými zemiačikmi, […]

post date17. septembra 2020  |   post categoriesJesenné menu 2020  |   post comments number0 comment Read more  >
Jesenné menu 2020

Predjedlo 120 g   Divinová terinka s brusnicami, cibuľový relish s domácim chlebíkom (1) Polievka 0,33 l   Karfiolový krém s kúskami vyprážaného karfiolu (1, 7, 11) Ponuka šéfkuchára 350 g Pečená pražma na grile podávaná so sezónnou zeleninou, hráškovým pyré a bylinkovým maslom (1, 4, 7) 200 g   Králičie stehno na horčicovo-smotanovej omáčke podávané s karlovarským […]

post date27. mája 2020  |   post categoriesLetné menu 2020  |   post comments number0 comment Read more  >
Letné menu 2020

Predjedlo 120 g   Domáca bryndzová nátierka s jarnou cibuľkou a chlebíkom (1, 7) Polievka 0,33 l   Talianska „Minestrone“ (1, 9) Ponuka šéfkuchára 200 g   Flank steak na grile so sušenými paradajkami, parmezánom a kaparami, marinovaná špargľa, baby zemiačikmi (7) 150 g   Marocké karí /červená šošovica, mrkva, cvikla, bravčovinky/, pita chlieb (1, 7) 300 g   […]

post date13. januára 2020  |   post categoriesZimné menu 2020  |   post comments number0 comment Read more  >
Zimné menu 2020

Predjedlo 100 g   „FOIE GRAS“ grilovaná husacia pečienka podávaná s malinovou redukciou rukolovým šalátikom, cibuľovým džemom a pistáciami (8) Polievka 0,33 l   Ruský boršč so smotanou a domácim chlebíkom (1, 7) Ponuka šéfkuchára 250 g   Bravčová kotleta „sous vide“ na grile podávaná na teplom zemiakovom šaláte preliata dijonskou omáčkou (7, 10) 180 g   Hovädzí bourguignon […]

post date7. októbra 2019  |   post categoriesJesenné menu 2019  |   post comments number0 comment Read more  >
Jesenné menu 2019

Predjedlo 100 g Hovädzie carpachio s rucolovým šalátom, parmezánom, sušenými paradajkami, kaparami a olivovým olejom (7) Polievka 0,33 l Pikantná fazuľová s údeným mäsom a zeleninou (1) Ponuka šéfkuchára 200 g Filet mignon, dubáková omáčka, varené baby zemiaky, brokolica, medová mrkvička (7) 200 g Pečený zubáč v slaninke so špenátom podávaný na tekvicovom hokkaido pyré […]